Barion Pixel
Pattanások Ellen

Mi a legjobb pattanás ellen?

Pattanás ellen a legjobb módszer a megelőzés. Hiába ápolod az arcod a legjobb és legdrágább kozmetikai szerekkel, ha a megelőzésről nem gondoskodsz, akkor egy folyamatos mókuskerékbe jutsz, aminek valljuk be semmi értelme.

Mókuskerék hatástalan pattanás kezelési módszerek

Ha viszont a pattanások megelőzésre is gondolsz, akkor sokkal hatékonyabbak lesznek a kozmetikai szereid és nem csak pénzkidobás lesz mindegyik.

A pattanások belülről kifelé haladva alakulnak ki, nem pedig fordítva. A külső szerekkel ugyan meggyorsíthatod a pattanásaid gyógyulását, de attól még az újak kialakulhatnak, mert a legtöbb esetben a probléma belül van, amire nem figyelsz.

 

Pattanások kialakulása

 

Akkor veszed észre igazán a problémát, ha az új pattanásaid gyorsabban jelennek meg, mint ahogy a régiek eltűnnének. Ezért fontos a megelőzés a kezelés mellett.

A megelőzésnek sok hatékony módja van, hiszen a tested egy nagyon okos szerkezet és üzen neked, ha valamit nem jól csinálsz, nem jók a szokásaid. Üzen neked, mégpedig pattanásokkal. Ezeket az üzeneteket figyelmen kívül hagyod, amikor válaszként vásárolsz egy drága kozmetikumot és azzal akarod eltüntetni az üzenetet.

Mi lenne, ha a pattanások kialakulásának okait szüntetnéd meg és nem kellene többet foglalkoznod a gyulladt és fájdalmas sebekkel?

A megelőzésről részletes információt találsz a kezelési útmutatónkban >

'Fel a tetejéhez' gomb