Barion Pixel
Pattanás Ellen Leckék

Mi-miért történik? Ezért alakulnak ki a pattanásaid

Ebből a leckéből megtanulhatod, hogy miért alakulnak ki a pattanásaid és milyen fajta pattanásaid vannak, ezáltal jobban megérted a szervezeted működését, ami nélkül sajnos nem fogod tudni eltüntetni a pattanásaidat, mert talán már most is félrekezeled őket.

Az egyik oka a pattanásoknak a szervezeteden belül keresendő. A másik pedig külsőleg. Egyik, vagy másik – esetleg mindkettő szerepet játszhat nálad és mindegyik több tényezőre bontható, ezért külön-külön nézzük meg miért alakulnak ki a pattanásaid és ami a legfontosabb, ezek után meg tudod majd különböztetni őket és a megfelelő módon tudsz ellenük tenni.

Könnyen lehet, hogy most azért nem tudsz megszabadulni a pattanásaidtól, mert a belső okokból kialakuló pattanásaidat külsőleg próbálod kezelni és/vagy fordítva.

Nézzük meg először a belső okokat, amelyek a pattanásokat okozzák:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

Ha már megvásároltad az átfogó, mindenre kiterjedő leckesorozatot a pattanások végleges megszüntetésére, akkor ide kattintva tudsz belépni a tanulói fiókodba.

 

Amennyiben még nem vásároltad meg és szeretnél Te is ragyogóan szép, pattanás mentes bőrt és hozzáférni a teljes Pattanás Ellen leckesorozathoz, amivel könnyedén és fájdalommentesen megszabadulhatsz örökre a pattanásaidtól, akkor ma kedvezményes áron, 14.990 Ft helyett csupán 4.990 Ft-ért megvásárolhatod ajándék korlátlan hozzáféréssel:

MEGVÁSÁROLOM

14.990 Ft helyett ma csupán 4.990 Ft

100% pénz visszafizetési garancia

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy hasznodra fog válni a Pattanás Ellen Leckesorozat, hogy 100% elégedettségi garanciát vállalunk rá! Amennyiben nem tetszik, visszafizetjük az árát.

'Fel a tetejéhez' gomb