Barion Pixel
Pattanás Ellen Leckék

Pattanások nyomkodása – mikor jó és mikor nem? Hogyan kell helyesen?

Nyomkodd? Ne nyomkodd? Mindenhol más olvasol és nem tudod eldönteni, hogy jót teszel e a pattanások nyomkodásával, vagy inkább csak hosszabb gyógyulási időt és rosszabb esetben hegeket okozol vele?

Ebből a leckéből most megtanulhatod, hogy melyik pattanást szabad nyomkodni és hogyan ne okozz a nyomkodással hosszabb gyógyulási időt. Továbbá, hogy melyik pattanást nem szabad nyomkodni, mert semmi értelme és csak heges bőr marad utána.

Lássuk is, hogy mit kell tenned:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

Ha már megvásároltad az átfogó, mindenre kiterjedő leckesorozatot a pattanások végleges megszüntetésére, akkor ide kattintva tudsz belépni a tanulói fiókodba.

 

Amennyiben még nem vásároltad meg és szeretnél Te is ragyogóan szép, pattanás mentes bőrt és hozzáférni a teljes Pattanás Ellen leckesorozathoz, amivel könnyedén és fájdalommentesen megszabadulhatsz örökre a pattanásaidtól, akkor ma kedvezményes áron, 14.990 Ft helyett csupán 4.990 Ft-ért megvásárolhatod ajándék korlátlan hozzáféréssel:

MEGVÁSÁROLOM

14.990 Ft helyett ma csupán 4.990 Ft

100% pénz visszafizetési garancia

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy hasznodra fog válni a Pattanás Ellen Leckesorozat, hogy 100% elégedettségi garanciát vállalunk rá! Amennyiben nem tetszik, visszafizetjük az árát.

'Fel a tetejéhez' gomb