Barion Pixel
Pattanás Ellen Leckék

Otthoni kémiai hámlasztás a pattanások ellen – Így csináld helyesen

Hogy ne okozz nagyobb kárt a bőrödnek

A kémiai hámlasztással segítesz a bőrödnek a gyógyulásban és a megújulásban. A helyes kémiai hámlasztás eredményeképpen fokozódik a bőröd mikrokeringése és ez által a bőrlégzés is, továbbá például a mitesszerek mennyisége is csökken.

A hámlasztásnak több típusa is létezik. Ebben a leckében végigvesszük részletesen az összeset. Érthetően elmagyarázzuk, hogy mikor mit és hogyan használj, hogy az arcod ragyogóan szép legyen.

Ha pedig eddig arcradírt, vagy bármilyen fizikai szemcsés dolgot használtál az arcodra kémiai hámlasztás helyett, akkor felejtsd el örökre, mert csak többet ártasz vele és még több pattanásod lesz.

De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg részletesen hogyan tudsz otthon Te magad is biztonságosan kémia hámlasztani:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

Ha már megvásároltad az átfogó, mindenre kiterjedő leckesorozatot a pattanások végleges megszüntetésére, akkor ide kattintva tudsz belépni a tanulói fiókodba.

 

Amennyiben még nem vásároltad meg és szeretnél Te is ragyogóan szép, pattanás mentes bőrt és hozzáférni a teljes Pattanás Ellen leckesorozathoz, amivel könnyedén és fájdalommentesen megszabadulhatsz örökre a pattanásaidtól, akkor ma kedvezményes áron, 14.990 Ft helyett csupán 4.990 Ft-ért megvásárolhatod ajándék korlátlan hozzáféréssel:

MEGVÁSÁROLOM

14.990 Ft helyett ma csupán 4.990 Ft

100% pénz visszafizetési garancia

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy hasznodra fog válni a Pattanás Ellen Leckesorozat, hogy 100% elégedettségi garanciát vállalunk rá! Amennyiben nem tetszik, visszafizetjük az árát.

'Fel a tetejéhez' gomb